Velkommen til Haunstrup Golf

Klubben har nummer 908

Lokal regel om "Bold på green flyttet uforsætligt"

DANSK GOLF UNIONS ANBEFALING OG GODKENDELSE

DGU har som R&A, USGA og alle større internationale tours valgt at inkludere den nye Lokal Regel i alle DGU turneringer fra 2017.

DGU anbefaler ligeledes alle danske klubber at inkludere den nye regel i deres Lokal Regler for 2017, således reglerne 18-2, 18-3, og 20-1 modificeres for alt spil på banen.

Indføres den Lokal Regl i klubbens Lokal Regler som DGU har godkendt, kan det gøres uden yderliger godkendelse fra DGU, og de udvidere Lokal Regler vil således være godkendt af DGU.

Tænk over dette når du står sveddryppende på Driving Range eller på Banen under en match:

* At slå rigtig til en golfbold, er den mest sofistikerede og komplicerede bevægelse i sportens verden. Måske med undtagelse af, at spise en hotdog på Stadion (FCM Arena) uden at få sennep eller ketchup på tøjet. **** oversat fra Ray Fitzgerald.

Referent Mette Ravnmose.

Haunstrup Golf - Skibbilevej 105 - Herning - mail@haunstrupgolfklub.dk